Loading
Vélemények

Ügyfeleink véleménye rólunk

A gyáli autó szerviz által végzett munkákról szóló tapasztalatok.

Gyorsan és pontosan megállapították az autóm hibáját, plusz kértem egy kis motor optimalizálást és lóerő növelést! Remek munka, csak ajánlani tudom!

Céges autóinkat hozzájuk hordjuk mindenféle kisebb-nagyobb hibákkal. Mivel az autóink munkaeszközök, ezért örülünk, hogy eddig mindig gyorsan és hibamentesen kaptuk vissza az autóinkat. Téli-nyári gumikat is velük cseréltetjük, tároltatjuk! Profi munka!

E36-os szeretett autómat vittem teljes motorcserére és karosszéria felújításra. A munka nagysága ellenére gyors és kiváló minőségű munkát kaptam, csak ajánlani tudom a csapatot. Készségesek, segítőkészek, és nem mellesleg profik abban, amit csinálnak.

Alapos, megbízható, precíz munkát végeznek. Abszolút rugalmasan és gyorsan orvosoltak minden problémát, így nem kellett sokáig nélkülöznöm az autómat. Bátran tudom ajánlani őket, teljesen elégedett vagyok az elvégzett szereléssel.

A gyáli autószervizes srácokat mindenkinek tudom ajánlani! Több, mint 10 éve ismerem a fiúkat egyéb régi helyekről. Közvetlenek, jól és precízen dolgoznak. Szerintem nem is drágán! Szinte bármit meg tudnak csinálni, ha valamit nem, akkor viszik specifikus helyekre. Egyszer menj hozzájuk, és nem fogsz csalódni!

Gyors, megbízható és rugalmas szerviz, ajánlom mindenkinek, aki egy olyan helyet keres, ahova nem kell kétszer visszavinni az autót ugyanazzal a problémával.

img