Loading

Our Services

Service

Olajcsere

Az olajcsere megváltoztatja a motor teljes karakterisztikáját. Az egyik legegyszerűbb, leghatékonyabb és legolcsóbb módszer az autó és különösen a motor megóvására, élettartamának növelésére a rendszeres olajcsere és az olajszűrő cseréje.

Az olaj a motor megbízható működésének legfontosabb záloga. Csökkenti a súrlódást, ezáltal a kopást; kenést biztosít, tömítést képez a dugattyúk, a gyűrűk és a hengerfalak között, miközben elősegíti a motor alkatrészeinek hűtését. Az új olaj tisztítása nélkül a szennyeződések, az olajsár felhalmozódása mérgező lenne a motornak. A megfelelő minőségű és állapotú kenőanyag még az autó zaját is csillapítja.

Nálunk történő szervizelés során minden alkalommal a következő alkatrészeket ellenőrizzük vizuálisan:

  • Motor- és levegőszűrő
  • Fék folyadék
  • Szervó olaj
  • Váltó olaj
  • Hűtővíz, fagyálló

Érdemes minket választania, hogy autója mindig megfelelő műszaki állapotban álljon rendelkezésre.

Bízzon bennünk

Magasan képzett és nagy tapasztalattal rendelkező szerelőink kizárólag ellenőrzött beszállítóktól származó első osztályú és garanciális alkatrészeket, anyagokat használnak fel a javítások során.

A gyári alkatrészek mellett ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk utángyártott alkatrészek kiválasztására ár-érték alapján, melyhez szakértőink segítségére is számíthatnak.